Camp Croatia

Du kan bli med på tur til Kroatia .  Turen går til vår base i Biograd na Moru ved Zadar, vårt annet hjem. Der vil vi møte lokal kulturlokal matsol, strand og ekte middelhav. Dette er en tur der vi lærer om lokal mat, treneropplever og møter spennende mennesker som kan fortelle om lokale tradisjoner. Bare en tur på det lokale grønnsaks- og fiskemarkedet er en stor opplevelse i seg selv. Vi vil også lære å lage lokal sunn mat, og trene hver dag.

Og ikke ikke minst du vi ha det hyggelig, lære noe nytt, treffe nye mennesker, møte en annen kultur ..... Og så blir det godt med tid til sol og strand for de som ønsker det, eller til lokal spa eller dyktige frisører - du vil oppleve topp tjenester til meget hyggelige priser. I september er det fortsatt full sommer, og sjøen holder oftest en temperatur på mer enn 25 grader. Dette er en uke for personlige opplevelser: vi setter derfor tak på 8 deltakere per uke. Ta gjerne med en venninne eller to, men kom gjerne også alene - her vil du møte likesinnede.

Er du glad i å trene eller ønsker et spark bak for å komme i gang? Ønsker du inspirasjon til små endringer i kosten for å holde vekta eller ønsker du en kickstart for å komme ned i vekt? Camp Kroatia kan tilby dette og mere til. 

Her er du velkommen om du reiser alene eller ønsker å dra med venner på tur.

IMG_5847.JPG

Camp Kroatia er en uke med fokus på trening, kost/ motivasjon blandet med fornøyelser og hyggelig samvær med damer som ønsker å komme hjem sprekere og full av energi.

Alt dette i vakre omgivelser som innbyr til flotte sykkelopplevelser blant oliven og fikenlunder, gåturer til utsiktspunkt der du ser øyene i ” halve” Kroatia, løping og bakketrening på stier og grusveier langs Adriaterhavet. Et dypp i det krystallklare vannet etter trening er heller ikke å forakte. Høres dette fristende ut?

Vi sper på med tips og råd om kost. Her dreier det seg naturlig nok om middelhavskost med ferske råvarer fra det lokale markedet. Sunt, smaksrikt og enkelt.

Les bekjenelsene fra en som har vært på camp her.

Lær mer om Biograd na Moru, Zadar og øya Pasman som vi drar på tur til.

Meld din interesse ved å fylle ut og sende dette skjemaet:


Navn *
Navn
Sunn middelhavsmat:
Min interesse for sunn middelhavsmat, riktig kost og ernæring:
Trening:
Mitt forhold til trening:
Skriv en kort bekreftelse på din interesse

Bli med på camp i 2017

Ønsker du en aktiv ferie samtidig som du blir bedre kjent med Kroatia og kroatiske tradisjoner, og  dager der helse, trivsel og velvære står i sentrum?

Meld din interesse for Camp Kroatia i 2017. Tider annonseres senere.
Varighet: 5 eller 7 dager ( valgfritt søn- søn eller ons- søn)

Passer for:

  • Deg som trenger en kickstart for gode trening- og kostvaner og ønsker å lade batteriene med deilige og rimelig SPA og personlige opplevelser.
  • Par eller venninner som ønsker å finne treningsglede sammen i en hektisk hverdag samtidig som dere nyter gode og sunne smaksopplevelser og vakker natur.
  • Vanskelighetsgrad: nybegynner - mosjonister
  • Alder: 35 -60  år

Pris 2.400,- for en hel uke eller 1.800 for 5 dager pluss reise og opphold. Vi kan formidle rimelige leiligheter, og du flyr rimelig med Ryanair direkte til Zadar der vi holder til.

Send en mail dersom du er interessert. 

Program (pdf)


Camp gjennomført 11 - 18 september 2016

Vi reiser 11 – 18 september 2016 i Biograd na Moru, Kroatia. Pris: 2400,-  ( 1900,- for langweekend). Fly, opphold og event utflukter kommer i tillegg.

Den enkelte booker selv fly, hotell eller leilighet etter eget ønske, vi er behjelpelig med å anbefale. Beste og rimeligste alternativ for fly er direkte med Ryanair fra Rygge til Zadar, men man kan også velge å fly med Norwegian til Split, men da får man 2,5 timers busstur opp til Biograd na Moru. De som melder interesse får nærmere info om fly, anbefalte leiligheter/ hotell og transportmuligheter til Biograd na Moru ved påmelding. Du kan regne fra ca 3000,- til ca 8000,- pr pers/ uke i fly og hotell/leilighet avhengig av hvilken standard man velger og hvor rimelige flybilletter man får tak i. Kostnader for felles aktiviteter (transport og evt mat/vin) kommer i tillegg på stedet.

Vi legger opp til 2 daglige treningsøkter. En langøkt, ca 2,5 timer, ( sykkel, løp, gåtur, styrke) på morgenen og en roligere økt, ca 1 time,  på ettermiddagen. Gjerne med litt lek og moro. I tillegg vil det være 2 samlinger/ foredrag med kost og motivasjon i løpet av uken. Vi vil være 3 veiledere og tilretteleggere med på hele turen. Jannicke og Lena fra UltraBody Holmestrand og Bente fra FriskmedMat. Vi vil derfor ha mulighet til å  tilpasse treningen etter flere nivåer. Vi har satt tak på maks 8 deltakere. Det gjør at alle vil få god oppfølging og veiledning.

En uke går fort, men vi vil få tid til et par utflukter. En tur til Zadar, Kroatias 5 største by, og virkelig en perle med sin gamleby innenfor den metertykke ringmuren som er nesten helt inntakt. Vannorgelet er noe helt unikt med beliggenhet på den vakre rivaen. Ellers er Zadar kjent for sin vakre solnedgang og bra shopping og uteliv hvis det skulle være av interesse. Tur nummer to vil være et besøk på  en vingård noen kilometer utenfor Biograd na Moru der smaksprøver på  egenprodusert vin, lokal prsut ( skinke), sir (ost) og olivenolje hører med.

Litt egentid for å pleie kropp og sjel kan være godt. Jeg anbefaler å prøve både massasje og frisør til en meget billig penge, godt under halv pris av tilsvarende i Norge! Vi er behjelpelig med å booke timer før ankomst så du er sikret plass.

Vi legger opp til felles lunsj og middager. Både for å skape samhold og kanskje dele erfaringer og opplevelser fra dagens økter. All trening, foredrag og fellesmåltider er selvfølgelig frivillig, men vil du ha mest mulig ut av uka og hva campen tilbyr anbefaler vi at du deltar i størst mulig grad.

Fullstendig ukeplan med treningsturer, foredrag og utflukter vil bli lagt ut på denne siden når det er klart. 

I prisen inngår all trening med veiledere og foredrag. Vi er også med på utfluktene og er der for dere og tilgjengelig hele uka. Ønsker dere Spa, frisør etc booker vi timer før dere kommer. Vi kan også arrangerer henting på flyplass hvis ønskelig.